fbpx

Varusteet

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Haix Crossnature – Ulkoilujalkineita kaikille seikkailijoille

Haix Nature Camo GTX maastossa
Haix Nature Camo GTX toimii maastossa kuin maastossa.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Aamulla vaellus läpi märän metsän, iltapäivällä kapuaminen vuoristopolulla ja illalla saapuminen omaan leiriin. Ihmiset käyttävät vapaa-aikaansa luonnossa yhä enemmän ja haluavat nauttia luonnon monimuotoisuudesta ja kauneudesta. Siihen tarvitaan oikeat varusteet!

HAIX on yksi Euroopan nykyaikaisimmista jalkinetehtaista. Uusi CrossNature-mallisto tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman ulkoilu- ja retkeilyjalkineita. Malliston jalkineet on suunniteltu pitkiin siirtymiin, pohjissa on todella hyvä pitävyys ja kengät on valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista, unohtamatta käyttömukavuutta ja istuvuutta.

Täydelliset toiminnot tutkimusmatkailijoille

Haixin CrossNature-mallistosta löytyvät ulkoilujalkineet kaikkiin seikkailuihin, olipa kyseessä  kevyt päiväretki, metsästys tai raskas nousu vuorelle.

Black Eagle Adventure 2.1 -kenkä on toiminnallinen vapaa-ajan kenkä helppoihin vaelluksiin sekä päiväretkille. Gore-Tex -kalvo pitää kengän kuivana ja hengittävänä samanaikaisesti. Tämä sporttinen ja kevyt jalkine antaa hyvän pidon kaikilla alustoilla, koska ulkopohjan materiaali on valmistettu pitävästä pehmyt raakakumista. Pehmeä pohjallinen sekä elastinen välipohja tarjoavat optimaalisen vaimennuksen epätasaisessakin maastossa. 

Rakkapoluille sekä vaikeaan maastoon

NATURE Camo on CrossNature-perheen uusin jäsen. Jalkine on valmistettu kestävästä nupukkinahasta ja hengittävästä tekstiilimateriaalista. Mutta ei vain ulkonäkö, vaan myös kengän ”sisäiset arvot” vakuuttavat. 

Haix Nature Camo GTX
Haix Nature Camo GTX

Vedenpitävä ja samalla hengittävä GORE-TEX-kalvo takaa kuivat jalat kaikissa sääolosuhteissa. Pitkillä matkoilla keventävä vaimennus kannattaa: Sisäpuolella oleva integroitu vaimennuskiila pehmentää jokaista askelta ja antaa lisää vauhtia ja energiaa. Mukava sisäpohja tarjoaa lisäpehmustusta ja hyvän jalkaterän ohjauksen. 

Kun vaellat epätasaisessa maastossa, liukumaton pohja antaa tarvittavan pidon. Materiaalin ja kulutuspinnan ansiosta pohja on erityisen pitävä, vakaa ja vääntöä kestävä. Käsin kiinnitetyt kumikaistaleet varpaiden ja kantapään alueella suojaavat nahkaa kivien ja aluskasvillisuuden aiheuttamalta hankaukselta – ja takaavat näin pidemmän käyttöiän.

Laatu on Made in Europe

Niin kuin kaikki HAIX-jalkineet on tämäkin CrossNature-sarja valmistettu Euroopassa. Haixilla puhe Euroopassa valmistetuista tuotteista ei ole vain sanahelinää, tai tarkoita Euroopassa koottuja, se tarkoittaa että kaikki materiaalit, komponentit sekä työ on 100 % Made in Europe!

Eurooppalaisissa säädöksissä on porsaanreikiä: Jos esimerkiksi kengän yläosa ja pohja yhdistetään EU:n jäsenvaltiossa, kengässä voi olla merkki ”Valmistettu Euroopassa” – riippumatta siitä, olivatko nämä kaksi komponenttia alun perin valmistettu Aasiassa tai Afrikassa.

Jos HAIX-kenkä on merkitty ”Valmistettu Euroopassa”, yritys takaa, että kenkä on myös 100-prosenttisesti valmistettu Euroopassa. Tästä olemme hyvin ylpeitä ja se on yksi yrityksemme arvoista.

Saksan ja Kroatian kaksi tuotantolaitosta ovat maailman moderneimpia kenkätehtaita. Niissä valmistetaan korkealaatuisia kenkiä, joissa yhdistyvät turvallisuus ja erinomainen mukavuus. Perheyritys on uskonut laatuun yli 70 vuotta. Tänä aikana HAIX on kehittynyt paikallisesta kenkäliiketoiminnasta globaaliksi toimijaksi. Nykyään yritys on yksi innovatiivisimmista ja menestyneimmistä korkean teknologian kenkävalmistajista maailmassa.