fbpx

Uutiset

Sastan Mella+ voitti Scandinavian Outdoor Awards -kisan pääpalkinnon

Sasta on ensimmäisenä suomalaisena vaatettajana voittanut pääpalkinnon ulkoilubrändejä vertailevassa Scandinavian Outdoor Awards 2022 -kisassa.

Pääpalkinto annettiin tuotteesta, joka kuvastaa Sastan missiota vahvistaa ihmisten luontosuhdetta sekä tukea ympäristön ja vaatteiden lisäksi henkisesti kestävää ajattelua. Scandinavian Outdoor Award 2022 -kisan kokonaiskilpailun voittaja Sasta Mella+ on klassinen, pohjoismaista ulkoilutyyliä edustava takki pluskokoisille naisille.

Kasvavasta kysynnästä huolimatta laadukkaita ja teknisiä ulkoiluvaatteita on edelleen vaikea löytää isoissa ko’oissa. Tuomaristo oli innoissaan siitä, että ensi vuoden alussa markkinoille tuleva Sasta Mella+ on täydellisesti istuva D-mitoitettu takki kokkaammille ja muodokkaammille luontoliikuntaa rakastaville naisille. Tiivis, tuulta ja vettä hylkivä materiaali on valmistettu kierrätetystä polyesteristä (65 %) ja orgaanisesta puuvillasta (35 %). Kankaan pinnassa on PFC-vapaa Nikwax -vahakäsittely, joka tekee siitä vettä hylkivän.