fbpx

Mainos

Haltin Hiker on luonnollinen valinta

Haltin kevään uutuus Hiker-sarja on suunniteltu retkeilijöille ja vaeltajille.

Luonnossa liikkuja odottaa paljon vaatetukseltaan. Niiden pitää sietää sadetta ja tuulta, kestää oksia, polvistumista mutaiseen maahan ja istumista kosteassa heinikossa sekä olla ympäristölle lempeitä.
Haltin Hiker-sarjaan kuuluvat veden- ja ­tuulenpitävä takki, osittain vedenpitävät housut sekä shortsit. Takin vedenpitävyys on varmistettu DrymaxX®-kalvolla, jonka Halti kehitti jo vuonna 1995. Saumat on teipattu.
Housut ovat kekseliäs yhdistelmä vedenpitävää kalvoa ja kestävää kangasta. Vedenpitävyyttä vaelluksilla tarvitaan reisien, polvien ja säärien kohdalla sekä takamuksessa, ja niihin on Hiker-housuissa lisätty kalvo. Muualla on canvas-kangasta. Yhdistelmä keventää housujen painoa ja tekee niistä kesäretkille miellyttävän hengittävät.

Hiker-sarjan shortsit sopivat vaelluksille Suomessakin. Liikkuessa jalat pysyvät lämpiminä koleinakin päivinä ja tuuletus pelaa!

Ympäristöä ajatellen

Hiker-takki on Haltin ECO-tuote, sillä se ei sisällä fluorihiilivety-yhdisteitä ja materiaalissa on käytetty kierrätettyä polyesteria.Housut ovat myös ECO-tuote, sillä housuissa on fluorihiilivetyvapaa vettähylkivyyskäsittely ja ne on valmistettu bluesign® -sertifioidusta materiaalista sekä osittain kierrätetystä polyesteristä.

Tärkeä osa ympäristöajattelua on tuotteen kestävyys ja monikäyttöisyys. Hiker-sarjan tuotteet kestävät hyvin hoidettuina pitkään. Yksityiskohdat, kuten housujen vyötärön kiristysnauhat ja neppareilla säädettävät lahkeensuut, tekevät niistä miellyttävät käyttää kaikessa ulkoilussa.

Hiker-sarjan ajaton ulkonäkö on osa ympäristöajattelua. Kun vaate näyttää hyvältä vuosia, ei sitä tarvitse uusia niin usein.

Takki
Materiaali 1: DrymaxX® All Weather Tough
Vedenpitävyys: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m2/24h
Materiaali: 100 % Polyamide
Materiaali 2: DrymaxX® Ultimate Tough Ribstop
Vedenpitävyys: 15 000 mm
Hengittävyys: 15 000 g/m2/24h
Materiaali: 50 % Recy Polyester/ 50 % Polyester

Housut
Materiaali 1: Tough Canvas Oxford
Materiaali: 100 % Polyamide
Materiaali 2: DrymaxX®Ultimate Tough Ribstop
Vedenpitävyys: 15 000 mm
Hengittävyys: 15 000 g/m2/24h
Materiaali: 50% Recy Polyester/ 50% Polyester