fbpx

KotimaaUutiset

Ruukin talvipyöräilytapahtuma

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään Fatbike/talvipyöräilytapahtuma tunnelmallisen Fiskarsin Ruukin ytimessä ja Fiskars Village Trail Centerin poluilla.

Tapahtumaan ovat tervetulleet kaikki: kisaajat, maastopyöräilystä kiinnostuneet sekä perheet ja muu yleisö. Kilpailu kulkee polkujen lisäksi osittain Paja-aukiolla, sekä upean Mustan Salin läpi, jossa yleisöllä mahdollisuus seurata kilpailua lähietäisyydeltä. Myös lähtö ja maali sijaitsevat Ruukin ytimessä. Paikalla Fiskars Village Trail Centerin pääsponsori Canyon Bikes esittelemässä uutta mallistoaan, sekä muita pyörävalmistajia ja tietenkin juomaa, ruokaa, musiikkia ja rentoa tunnelmaa.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tänne voi tulla vaikka perheen kanssa nauttimaan ulkoilmasta ja syömään makkarat tai keitot. kertoo Fiskars Village Trail Centerin Jukka Henttu

Kilpailua käydään viidessä eri sarjassa, nuorille on oma sarjansa. Rennommalla otteella tuleville on tarjolla retkisarja jossa aikaa ei oteta. Reittien pituudet ovat 8, 12 tai 24km. Kilpailuun saa osallistua myös kapeammilla renkailla. Palkintoina mm. majoitus ja illallispaketti Fiskarsin Ruukkiin.

Tapahtuman järjestäjänä toimivat Fiskars Village Trail Center ja Fiskars Village yhteistyössä Ravintola Kuparipajan, Hotel Tegelin, Fiskars Wärdshusin ja Canyon Bikes:in kanssa.