fbpx

Uutiset

Fjällräven Polar etsii seikkailijoita

Fjällräven Polar on huhtikuussa 2023 järjestettävä seikkailu, jossa kuljetaan 300 kilometriä koiravaljakolla läpi Ruotsin ja Norjan tuntureiden.

Fjällräven Polar on huhtikuussa 2023 järjestettävä seikkailutapahtuma, joka kokoaa yhteen parikymmentä ihmistä eri puolilta maailmaa arktisen tundran halki kulkevalle 300 kilometrin mittaiselle koiravaljakkoretkelle.

Kuusi päivää kestävässä tapahtumassa osallistujat ajavat omaa koiravaljakkoaan Pohjois-Skandinavian ainutlaatuisissa maisemissa ja kokevat ympäristön, joka poikkeaa täysin heidän normaalista elämästään. He oppivat tärkeitä selviytymistaitoja, matkustavat jäätyneiden järvien ja vuoristometsien läpi sekä opettelevat elämään arktisella alueella, jossa pakkasta voi olla jopa 30 astetta.

Koiravaljakkoreitin alkupää on Ruotsin Lapissa Jukkasjärven alueella, 200 kilometriä Napapiiriltä pohjoiseen. Päätepiste on Signaldalenissa Norjan vuonoilla. Retkikunnan mukana kulkevat Fjällrävenin asiantuntijat, joilta osallistujat oppivat taitoja selviytyä ankarissa ja jatkuvasti muuttuvissa sääolosuhteissa.

Fjällräven Polar ei ole kilpailu, eikä sinne voi ostaa lippua, vaan kuka tahansa arktisesta retkeilystä kiinnostunut voi hakea mukaan. Hakuaika alkaa tänään 24. lokakuuta.