fbpx

Varusteet

Retkelle vuokraamon kautta – Kokosimme retkeilijän varustevuokraamot

Vuokravarusteita

Retkirent
on yhteisöllinen varustevuokraamo, johon kuka tahansa voi laittaa nurkissa pölyttyvät varusteensa vuokralle palvelumaksua vastaan. Sitä kautta voi myös myydä tai antaa varusteita. Valikoima on runsas kanooteista
rukkasiin.

Liizi
tarjoaa vuokralle retkeilyyn ja veneilyyn liittyvien tavaroiden lisäksi lastentarvikkeita ja työkoneita. Hillebergin ja Fjällrävenin telttojen lisäksi voi vuokrata Savotan telttasaunaa. Liizi lähettää tavarat kaikkialle Suomeen.

teltta

Retkipaikka
-sivuston varustevuokraamo toimii Nuuksiossa Haltian luontokeskuksessa. Reppujen ja lumikenkien lisäksi voi vuokrata Tentsilen puuteltan.

Ulkoilma Akatemia
järjestää retkeilykursseja, opastettuja vaelluksia ja vuokraa varusteita. Kuopion toimipisteestä varusteet lähtevät noutopisteisiin eri puolille Suomea. Vuokrattavissa on muun muassa makuupusseja, GPS-laitteita ja lastenkantorinkka.

makuupussi

Partioaitta
tarjoaa 365-klubilaisille ilmaiseen lainaa varusteita enintään 48 tunnin ajaksi. Tuotteet lainataan panttia vastaan ja noudetaan Partioaitan myymälästä.

Kuinoma
on nettisivusto, jossa voi laittaa omia varusteita vuokralle. Tarjolla on esimerkiksi ahkioita, jäärautoja ja telttoja.

kanootti

Suomen Ladun jäsenyhdistykset
vuokraavat varusteita myös ei-jäsenille.

Melomo
vuokraa packraft-lauttoja paikallisten yhteistyökumppaneiden kautta. Esimerkkeinä Natura Viva Helsingissä ja Sisu Outdoor Ylläksellä.

lumikengät

Hiihtokeskusten välinevuokraamoista
löytyy lasketteluvarusteiden lisäksi myös maastopyöriä kesään ja talveen.

Paikalliset retkeily-yrittäjät
tarjoavat opaspalveluiden lisäksi myös vuokravarusteita. Kilpisjärvellä toimii esimerkiksi Adventure by Design, joka vuokraa vaikkapa aloittelijan retkeilysettiä.

Lapland Outdoor toimii Muoniossa ja pyrkii tarjoamaan vuokravarusteita ympärivuotiseen käyttöön. Saatavilla on muun muassa tuntureille sopivia randosettejä, tunturisuksia ja metsäsuksia.

Kelo ja Kallio Adventures toimii Tampereella ja tarjoaa muun muassa köysilaskeutumista Pyynikin tornista. Vuokravarusteissa löytyy esimerkiksi kajakkeja ja frisbeegolf-varusteita.