fbpx

KotimaaRetketUutiset

Moderni melontakeskus Helsingin Vuosaareen

A

Melontapalveluihin erikoistunut yritys Natura Viva Oy rakentaa uuden melontakeskuksen

Natura Vivan melontakeskus on toiminut Vuosaaressa vuodesta 2008 lähtien, ensin Kulttuurikeskus Sofian rannassa Kallahdenniemessä, sitten Best Western Hotel Rantapuiston rannassa. Uusi sijainti on noin kilometrin päässä nykyisestä toimipaikasta itään, osoitteessa Harbonkatu 13, lähellä Kallahdenniemen pohjukkaa. Keväällä 2016 avautuvaan keskukseen tulee kajakki- ja huoltorakennus, joissa säilytyspaikkoja on yhteensä sadalle kajakille. Rakennusten väliin tulee avoterassi, jossa toimii kesäkahvila melontakeskuksen asiakkaille.

Natura Viva tarjoaa pääkaupunkiseudulla monipuolisia melontapalveluja päivittäin toukokuun alusta syyskuun loppuun. Vuokraamon ohella Natura Viva järjestää alkeiskursseja ja retkiä sekä melontatekniikan koulutusta ja yritystapahtumia. Kahdeksan toimintavuotensa aikana yritys on tuonut melonnan pariin noin 10 000 alan uutta harrastajaa. Melontakeskus on auki kesäkuukausina 12 tuntia joka päivä. Natura Viva on merkittävä palvelutuottaja Helsingin matkailussa. Yritys tarjoaa päivittäin sekä ulkomaisille että kotimaisille matkailijoille ja risteilijävieraille tarkoitettuja melontaretkiä.

Perustustyöt uudessa kohteessa käynnistyivät heinäkuun alussa. Toiminta uudessa melontakeskuksessa alkaa toukokuussa 2016.