fbpx

Uutiset

Merrell Hiking Club: Yhteisöllisiä vaellustapahtumia naisilta naisille

Merrell Hiking Club on kansainvälinen kampanja, jolla maailman suurin ulkoilujalkinebrändi Merrell haluaa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja liikkumaan luonnossa.

Merrell Hiking Club on kansainvälinen kampanja, jolla maailman suurin ulkoilujalkinebrändi Merrell haluaa innostaa ihmisiä ulkoilemaan ja liikkumaan luonnossa. Kampanja on kohdistettu erityisesti heille, jotka kokevat retkille lähtemisen kiinnostavana, mutta eivät välttämättä tiedä mistä aloittaa. Merrell Hiking Club tarjoaa tapahtumia, tietoa ja yhteisöllisyyttä, sekä digitaalisen yhteisön ja tapahtumien kautta inspiraatiota, konkreettisia retkireittejä ja vinkkejä luonnosta ja ulkoilusta nauttimiseen.

Merrell Hiking Club -verkkosivuilla tehdään tutuksi vaellusreittejä ja luontokohteita eri maissa. Reitit ovat paikallisten naisseikkailijoiden kuratoimia.

Merrell haluaa inspiroida ja edistää osallistavaa ja yhteisöllistä outdoor-elämäntapaa ja madaltaa kaikenlaisten ihmisten, erityisesti naisten kynnystä lähteä mukaan. Merrell Hiking Club on turvallinen yhteisö, jossa jaetaan kokemuksia ja vinkkejä, ja josta voi löytää samanhenkistä ulkoiluseuraa.

Kaikille avoimia Merrell Hiking Club -ulkoilutapahtumia järjestetään tänä kesänä myös Suomessa. Tapahtumista tiedotetaan Merrell Hiking Club -Facebook ryhmässä, johon kuka vain voi liittyä. Tapahtumien osallistumismaksu 5 € / hlö lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen Luonnon perintösäätiön kautta.

Osa tapahtumista järjestetään yhteistyössä taivasalla.fi -verkoston kanssa. Merrell Hiking Club community managerina Suomessa toimii Hanna Rusanen [email protected], jolta saa myös lisätietoa tapahtumista.

Alkukesän aikana tapahtumia on järjestetty Vaakkoin ulkoilualueella Espoossa ja Lammassaaressa Helsingissä.

Seuraava tapahtuma järjestetään Teijon Kansallispuistossa Salossa 23.7. Matildanjärven kiertävä (n. 5,5 km) reitti on helppo ja soveltuu kaiken tasoisille retkeilijöille. Retken aikana pidetään taukoja, evästellään ja pulahdetaan uimaan, jos mieli tekee.

Elo-syyskuussa järjestetään vielä kaksi tapahtumaa, joista lisätietoa Facebookissa

Mikäli retket kiinnostavat, liity Merrell Hiking Club -yhteisöön Facebookissa ja saat tietoa tulevista tapahtumista.

Merrell Hiking Club juhlistaa tapahtumilla suomalaista luontoa, metsiä ja jokaisen oikeuksia. Jotta tulevaisuudessakin saisimme kasvaa ja elää lähellä puhdasta luontoa ja nauttia metsiemme tarjoamista mahdollisuuksista, niistä huolehtiminen on tärkeää.