fbpx

Uutiset

Kapua Noitatunturin huipulle poikien puolesta

Väestöliiton Poikien Puhelin ja Kapua yhdistävät voimansa poikien puolesta. Kapua Pyhä 2022 -tiimiin haetaan juuri nyt vapaaehtoisia kapuajia edistämään poikien ja nuorten miesten hyvinvointia. Syyskuussa tiimi kiipeää Noitatunturille hyvän asian puolesta.

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Vuodesta 2006 on Kapuamalla kerätty yli 1 100 000 euroa kehitysmaiden ihmisten ja luonnon hyväksi. Varat kanavoidaan kohteisiin luotettavien ja tunnettujen suomalaisten järjestöjen kautta.

Syyskuussa Kapua kiipeää Noitatunturille ja kerää samalla rahaa Väestöliiton Poikien Puhelimelle, joka on Suomen ainoa erityisesti pojille ja nuorille miehille tarkoitettu auttava puhelin- ja verkkopalvelu.

Kunkin osallistujan keräystavoite on euro jokaisesta metristä Noitatunturin huipulle, yhteensä 540 euroa. Osallistujat saavat tuen ja välineet varainhankintaan Kapua-järjestöltä. Vaellus tehdään syyskuussa 2022 ja vapaaehtoiset voivat nyt ilmoittautua mukaan.

Vuosi sitten samalle retkelle osallistunut Laura Hautalampi kertoo vaelluksesta näin: ”Osallistuminen kannatti. Kotiin palasi rohkaistunut ja vahvistunut kapuaja. Tämä ei ollut pelkästään matka Lappiin. Kapua Pyhä oli paljon enemmän ja sai aikaan sydäntä pakahduttavan kiitollisen olon. Tällä matkalla parasta oli kaikki!”