fbpx

Uutiset

Hanwag etsii kenkätestaajia

HanwagLogoHanwag etsii kenkätestaajia

Saksalainen laadukkaita vaelluskenkiä valmistava Hanwag etsii Retki-lehden kanssa kolmea vaelluskenkien testaajaa. Haemme testaajia oheisille Hanwagin kenkämalleille. Mikäli haluat ryhtyä kenkätestaajaksi – ja saada itsellesi hyvät vaelluskengät – lähetä sähköpostia, jossa kerrot omasta vaellus/retkeilyharrastuksestasi, millaisia polkuja ja maastoja aiot kävellä tänä kesänä, onko sinulla jalkaongelmia, millainen lesti sinulle parhaiten sopii jne.

Valittujen testaajien tulee sitoutua kävelemään kengillä ainakin 100 kilometriä ja raportoida kokemuksistaan, mieluiten kuvien kanssa.

Lähetä sähköposti osoitteeseen [email protected] huhtikuun loppuun mennessä.

Valittujen testaajien tulee käydä Partioaitan myymälässä pääkaupunkiseudulla, Tampereella tai Turussa sovittamassa itselleen parhaiten sopivaa kenkämallia. Retki-lehti on myös paikalla.

Testaajat saavat pitää kengät ja lisäksi he saavat Hanwagin kenkienhoitopaketin.

Hanwag Tatra GTX on kevyt täysverinen vaelluskenkä, josta löytyy useita eri erikoislestejä leveälle tai kapealle jalalle ja myös vaivaisenluulle. Tatrasta on myös naisten malleja.

tatra

Comox GTX on kevyt ja sporttinen kenkä, joka sopii reippaaseen etenemiseen ja kevyeen vaeltamiseen. Siinä on hyvä vaimennus kannassa ja päkiän alla. Lady GTX on suunniteltu erityisesti naisen jalkaan sopivaksi.

Comox

Brenner Wide GTX on korkeavartinen, jämäkkä vaelluskenkä leveällä lestillä. Pohja on suunniteltu erityisesti pehmeälle alustalle, joten kenkä sopii hyvin metsästykseen.

brenner

Kaikissa kengissä on vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex –kalvo.

Lisää tietoa kengistä Partioaitan sivuilta www.partioaitta.fi

 

Yhteistyössä Hanwag ja Retki-lehti.