fbpx

Varusteet

Uutuuspyörä Orbea Diem on sähköistetty kaupunkilainen

Espanjalaismerkin uusi sähköpyörä on suunniteltu urbaaniin ympäristöön.

Orbea Diem
Uutuuspyörä Orbea Diemiä on saatavilla kolmella eri varustelupaketilla, neljässä eri runkokoossa.

Uudessa Orbea Diem -pyörässä high end maasto- ja maantiepyöristä tuttu suorituskyky ja ominaisuudet tuodaan kaupunkipyöriin.

Muotoilultaan Orbea Diem on varsin moderni. Pyörä hyödyntää muotoilua myös valojen osalla. Pyörän automaattinen etuvalo on integroitu suoraan runkoon.

Orbea Diemin runko
Orbea Diemin runko on muotoilultaan moderni. Design auttaa vaimentamaan rungon kautta kulkevaa tärinää.

Alumiininen runko on suunniteltu joustamaan luonnostaan hieman, mikä poistaa pahinta tärinää ajosta. Alumiini on materiaalina kestävää, eikä säikähdä pieniä kolhuja. Pyörän haarukka on hiilikuitua, minkä ansiosta ohjaustankoon välittyvä tärinä on vähäisempi.

Pyörän rengas koko on 29 tuumaa, mikä on tuttu moderneista maastopyöristä. Isompi rengaskoko parantaa rullaavuutta ja ajomukavuutta.

Orbea Diem
Kaikissa malleissa on laaja varustelutaso.

Polkimien välistä löytyy laadukas Shimano EP6 -moottori. Runkoon integroitu 639 wattituntinen akku tarjoaa valmistajan mukaan jopa 150 kilometrin tai yhdeksän ajotunnin verran virtaa. Esimerkiksi työmatkaa pyöräilevän ei siis välttämättä tarvitse olla koko ajan lataamassa akkua. Käyttömatkaa on mahdollista laajentaa entisestään erillisen range extenderin eli ulkoisen lisävirran avulla.

Orbea Diem on saatavilla kolmella eri varustepakettia ja neljässä eri koossa. Kaikki mallit ovat hyvin varusteltuja ja lähtökohtaisesti niiden luvataan olevan varsin huoltovapaita.

Orbea Diem on saatavilla tästä päivästä lähtien.