Kotimaa

Venekuljetus korvaa Lapinsalmen riippusillan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Metsähallitus, Kouvolan kaupunki ja Mäntyharjun kunta järjestävät säännölliset venekuljetukset Repovedelle korvaamaan rikkoutunutta Lapinsalmen siltaa. Vene liikennöi Lapinsalmen parkkipaikan laiturin ja Lapinsalmen taukopaikan välillä vilkkaimman lomasesongin aikana 7.7.-12.8.2018 ja 1-2.9.2018 päivittäin kello 10-18. Vesistön yli pääsee kaikkina vuorokauden aikoina myös omin käsivoimin toimivalla Ketunlossilla.

Venekyyti on asiakkaille maksuton. Venekuljetuksen toteuttaa Seikkailuviikari Oy 12-paikkaisella vuokraveneeksi katsastetulla ja rekisteröidyllä puuveneellä. Vene liikennöi vähintään 15 minuutin välein ja tarvittaessa myös useammin. Molemmilla laitureilla on lippu, jolla voi viestittää veneen kuljettajalle kyydityksen tarpeesta, mikäli alus on toisella laiturilla.

”Repovesi on yksi Suomen suosituimmista kansallispuistoista. Haluamme varmistaa, että asiakkaat pääsevät riippusillan rikkoutumisesta huolimatta nauttimaan Repoveden luonnosta normaalisti myös tänä kesänä”, kertoo Metsähallituksen tiedottaja Tiina Hakkarainen.

Lue myös

Tunnetko varusteidesi alkuperän? Suomalaisen verkkokaupan valikoimasta löytyy vain vastuullisia tuotteita

Suomen luonnon päivää juhlitaan 31.8.

Petri Laine

Kesän tuplanumero ilmestyy 14.6.

Petri Laine