fbpx

Uutiset

50 vuotta erämessuja

Riihimäen Erämessut täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tapahtuma järjestettiin viimeksi neljä vuotta sitten. Erämessuilla voi tutustua retkeilyn ja eräilyn uusiin tuuliin.

Riihimäen Erämessut täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Tapahtuma järjestettiin viimeksi neljä vuotta sitten. Erämessut tarjoaa monipuolisen kattauksen retkeilyä, metsästystä ja kalastusta. Eräilyn moniharrastaja, toimittaja Mikko ”Peltsi” Peltola toimii Erämessujen jokapaikanjuontajana.

Retkeilyn lavan isäntänä toimii Joppe Ranta, jonka mukaan lava on nimetty Retkinikkarinlavaksi. Ranta tuo esille retkeilyn mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita sekä alan tekijöitä. Ohjelma-aiheet ja esiintyjät vaihtuvat päivittäin. Ruotsalainen Johan Skullman tulee kertomaan sekä yksilöllisestä retkeilyvarusteiden valinnasta että ulkoiluvaatteiden uudesta filosofiasta. Lavalla puhutaan myös partiosta, vaativista vaelluksista, sekä siitä mitä on bushcraft.

Tänä vuonna myös pyöräily on vahvasti esillä messuilla. Maastopyörät ovat esillä testiradalla, jossa pyörää voi testata oikeassa maastossa.

Telttakylässä voi tutustua erilaisiin telttamalleihin.

Myös Retki-lehti on mukana messuilla. Tervetuloa jututtamaan retkeilytoimittaja Joel Aholaa Retken teltalle.

Lippuja voi ostaa ennakkoon täältä.